Behandlingarna skräddarsys alltid efter din hudtyp och hudens dagsbehov. Behandlingarna verkar djuprengörande och ger huden ny spänst och glow. Suddar även bort små hårfina linjer, rengör porerna och jobbar effektivt på att minska och förebygga acne och hudens åldrande. Vi använder oss av produkter från Environ, Cliniccare och Dp Dermaceuticals.

HUDTERAPEUTENS VAL 60 min 870 kr – 3600 kr
Det kan vara svårt att veta själv vilken typ av behandling man ska välja och vad som är mest lämpligt för just din hud och dina önskemål. Här diskuterar vi tillsammans vad du som kund behöver just nu och vad du vill uppnå, så behandlingen blir alltid anpassad för just dig. Vi väljer mellan klassiska ansiktsbehandlingar, avancerade ansiktsbehandlingar med radiofrekvens, electroporation och ledljusterapi, Environ behandlingar, microneedling med Dermapen4 eller kombinationsbehandling med Dermapen och kemisk peeling.

ANSIKTSBEHANDLING BASIC 60 min 870 kr
Rengöring, peeling, porrengöring med ultraljud, ansiktsmassage, mask, serum, dagkräm.

ANSIKTSBEHANDLING LYX 90 min 1250 kr
Ryggmassage eller längre ansiktsmassage, rengöring, peeling, porrengöring med ultraljud, ansiktsmassage, mask, serum, dagkräm.

LIFT & GLOW 60 min 1300 kr 
En unik kombination av Diamond dermabration som är en skonsam hudslipning, radiofrekvens med rött ledljus som ökar cirkulationen och näringsupptaget, förfinar, lyfter och tonar huden, electroporation med blått ledljus slussar ned aktiva ingredienser i huden och stimulerar viktiga funktioner i hudens celler.
De omedelbara synliga resultatet är slät, fast, ungdomlig hud med ett strålande glow. Varje session utlöser kollagen och elastinproduktion för omedelbart synliga resultat och kumulativa fördelar över tiden – vilket innebär att varje efterföljande behandling ökar resultatet av den som föregick den tidigare.
 
LIFT & GLOW DELUXE 90 min 1600 kr 
En lyxigare längre version där det även ingår  en manuell upplyftande ansiktsmassage för ännu mer ökad cirkulation och avkoppling.
 
HYDRA GLOW 60 min 1400 kr
Skinbooster utan nålar, en djupt återfuktande behandling. Med hjälp av radiofrekvens och electroporation slussas aktiva ampuller ner i huden. Ampullerna anpassas efter hudtyp och hudtillstånd och har alla en hög koncentration av hyaluronsyra.
 
HYDRA GLOW DELUXE 90 min 1800 kr
I Hydra Glow Deluxe ingår också Diamond dermabration och portömning. Diamond dermabration är en skonsam hudslipning som tar bort döda hudceller, den görs innan inslussningen för att öka upptaget av ampullerna ytterligare.
 

ENVIRON JOURNEY KONSULTATION 40 min 400 kr
Välkommen till en konsultation där du står i fokus.
Som Environ Salong är min ambition att hjälpa alla mina kunder att nå den bästa hud som är möjligt. Med Environs 30 åriga erfarenhet och vetenskapligt beprövade hudvård så handlar Environ Journey om att tillsammans med dig skapa en plan och resa för att göra din hud till det bästa den kan vara. Konsultationen har till syfte att lära känna din hud, ta del av dina förväntningar, budget och tidsplan och samtidigt ge dig så mycket kunskap som krävs för att du skall känna dig trygg med att börja med din nya Environ rutin. 
Vid köp av produkter är konsultationen kostnadsfri.


Environ behandlingar kan bokas av dig som gjort en konsultation, eller för dig som är erfaren Environ användare. 

ENVIRON ESSENTIAL TREATMENTS 60 min 1600 kr / 90 min 2000 kr
Essential treatments inriktar sig på ditt hudtillstånd och anpassas utifrån din plan och/eller vart på din Environ Journey du befinner dig. Behandlingarna vi väljer mellan:
ESSENTIAL YOUTH RESET – Förbättrar utseendet på en åldrad hud.  
ESSENTIAL MOISTURE BOOST – Djup återfuktning för en torr eller fuktfattig hud. 
ESSENTIAL COMFORT CALM – Lugnande, balanserande för en känslig hud. 
ESSENTIAL RADIANCE REVEAL – Uppljusande och lystergivande för en solskadad, pigmenterad hud. 

ENVIRON COOL PEEL TREATMENTS 60 min 1600 kr / 90 min 2000 kr 
Cool Peel omfattar environs revolutionerande teknologi av kemisk peeling med inriktning på ditt specifika hudtillstånd. Behandlingen bokas av vana Environ användare eller av våra kunder som genomgått en konsultation och har detta i sin plan.

ENVIRON FOCUS-ON TREATMENT 30 min 1100 kr 
Focus-On treatments är för en van Environ användare som vill ge fokus till något specifikt område i ansiktet.