Jag skräddarsyr behandlingarna efter din hudtyp och hudens dagsbehov. Behandlingarna verkar djuprengörande och ger huden ny spänst och glow. Suddar även bort små hårfina linjer, rengör porerna och jobbar effektivt på att minska och förebygga acne och hudens åldrande. Vi använder oss av produkter från Environ, Cliniccare och Dp Dermaceuticals.

HUDTERAPEUTENS VAL 60 min 850 kr – 3600 kr
Det kan vara svårt att veta själv vilken typ av behandling man ska välja och vad som är mest lämpligt för just din hud och dina önskemål. Här diskuterar vi tillsammans vad du som kund behöver just nu och vad du vill uppnå, så behandlingen blir alltid anpassad för just dig. Vi väljer mellan klassiska ansiktsbehandlingar, avancerade ansiktsbehandlingar med radiofrekvens, electroporation och ledljusterapi, Environ behandlingar, microneedling med Dermapen4 eller kombinationsbehandling med Dermapen och kemisk peeling.

ANSIKTSBEHANDLING BASIC 60 min 850 kr
Rengöring, peeling, porrengöring med ultraljud, ansiktsmassage, mask, serum, dagkräm.

ANSIKTSBEHANDLING LYX 90 min 1220 kr
Ryggmassage eller längre ansiktsmassage, rengöring, peeling, porrengöring med ultraljud, ansiktsmassage, mask, serum, dagkräm.

LIFT & GLOW 60 min 1300 kr 
En unik kombination av Diamond dermabration som är en skonsam hudslipning, radiofrekvens med rött ledljus som ökar cirkulationen och näringsupptaget, förfinar, lyfter och tonar huden, electroporation med blått ledljus slussar ned aktiva ingredienser i huden och stimulerar viktiga funktioner i hudens celler.
De omedelbara synliga resultatet är slät, fast, ungdomlig hud med ett strålande glow. Varje session utlöser kollagen och elastinproduktion för omedelbart synliga resultat och kumulativa fördelar över tiden – vilket innebär att varje efterföljande behandling ökar resultatet av den som föregick den tidigare.
 
LIFT & GLOW DELUXE 90 min 1600 kr 
En lyxigare längre version där det även ingår  en manuell upplyftande ansiktsmassage för ännu mer ökad cirkulation och avkoppling.
 
HYDRA GLOW 60 min 1400 kr
Skinbooster utan nålar, en djupt återfuktande behandling. Med hjälp av radiofrekvens och electroporation slussas aktiva ampuller ner i huden. Ampullerna anpassas efter hudtyp och hudtillstånd och har alla en hög koncentration av hyaluronsyra.
 
HYDRA GLOW DELUXE 90 min 1800 kr
I Hydra Glow Deluxe ingår också Diamond dermabration och portömning. Diamond dermabration är en skonsam hudslipning som tar bort döda hudceller, den görs innan inslussningen för att öka upptaget av ampullerna ytterligare.