Vi skräddarsyr behandlingarna efter din hudtyp och hudens dagsbehov. Behandlingarna verkar djuprengörande och ger huden ny spänst och glow. Suddar även bort små hårfina linjer, rengör porerna och jobbar effektivt på att minska och förebygga acne och hudens åldrande. Vi använder oss av produkter från Dermaceutic, Cliniccare och Dp Dermaceuticals.

Hudterapeutens val 60 min 800 kr – 3600 kr
Det kan vara svårt att veta själv vilken typ av behandling man ska välja och vad som är mest lämpligt för just din hud och dina önskemål. Här diskuterar vi tillsammans vad du som kund behöver just nu och vad du vill uppnå, så behandlingen blir alltid anpassad för just dig. Vi väljer mellan klassiska ansiktsbehandlingar, avancerade ansiktsbehandlingar med radiofrekvens, electroporation och ledljusterapi, olika typer av kemiska peeler från Dermaceutic , microneedling med Dermapen4 eller kombinationsbehandling med Dermapen och kemisk peeling.

Ansiktsbehandling Klassisk 60 min 850 kr
Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask, serum, dagkräm.

Ansiktsbehandling Lyx 90 min 1220 kr
Ryggmassage eller längre ansiktsmassage, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask, serum, dagkräm.

LIFT & GLOW 60 min 1300 kr 
 
En unik kombination av Diamond dermabration som är en skonsam hudslipning, radiofrekvens med rött ledljus som ökar cirkulationen och näringsupptaget, förfinar, lyfter och tonar huden, electroporation med blått ledljus slussar ned aktiva ingredienser i huden och stimulerar viktiga funktioner i hudens celler.
De omedelbara synliga resultatet är slät, fast, ungdomlig hud med ett strålande glow. Varje session utlöser kollagen och elastinproduktion för omedelbart synliga resultat och kumulativa fördelar över tiden – vilket innebär att varje efterföljande behandling ökar resultatet av den som föregick den tidigare.
 
LIFT & GLOW DELUXE 90 min 1600 kr 
 
En lyxigare längre version där det även ingår  en manuell upplyftande ansiktsmassage för ännu mer ökad cirkulation och avkoppling.

 

MICROGOLD VITAMINBOOST 1700 kr
MicroGold består av en behållare och ett nålhus med 20 nålar. De supertunna nålarna tillverkas av titan och är överdragna med guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom kanaler i nålarna. Varje behandling skräddarsys med specialampuller anpassade till din hud. Behandlingen avslutas med en vitaliserande  sheetmask med hyaluronsyra och lugnande ingredienser. Sedan appliceras anpassad kräm och spf. Microgold Vitaminboost tar ca 40 minuter. Med MicroGold Vitaminboost kan vi effektivt behandla åldrande hud, fina linjer och rynkor, mörka fläckar, hyperpigmenteringar och ärr samtidigt som huden återfuktas, fylls ut, föryngras och får fin lyster.