LIFT & GLOW  60 min 1300 kr 
Ansiktsbehandlingen LIFT & GLOW är en unik kombination av Diamond dermabration som är en skonsam hudslipning.
Radiofrekvens med rött ledljus som ökar cirkulationen och näringsupptaget, förfinar, lyfter och tonar huden.
Electroporation med blått ledljus slussar ned aktiva ingredienser i huden och stimulerar viktiga funktioner i hudens celler.
De omedelbara synliga resultatet är slät, fast, ungdomlig hud med ett strålande GLOW. Varje session utlöser kollagen och elastinproduktion för omedelbart synliga resultat och kumulativa fördelar över tiden – vilket innebär att varje efterföljande behandling ökar resultatet av den som föregick den tidigare.
Det ingår även en upplyftande ansiktsmassage för ännu mer ökad cirkulation och avkoppling.
 
LIFT & GLOW DELUXE 90 min 1600 kr 
En lyxigare längre version där det även ingår en djuprengörning av porer och en manuell upplyftande ansiktsmassage för ännu mer ökad cirkulation och avkoppling.

HYDRA GLOW 60 min 1400 kr 
Skinbooster utan nålar, en djupt återfuktande behandling. Med hjälp av radiofrekvens och electroporation slussas aktiva ampuller ner i huden. Ampullerna anpassas efter hudtyp och hudtillstånd och har alla en hög koncentration av hyaluronsyra.
 
HYDRA GLOW DELUXE 90 min 1800 kr 
I Hydra Glow Deluxe ingår också Diamond dermabration och portömning. Diamond dermabration är en skonsam hudslipning som tar bort döda hudceller, den görs innan inslussningen för att öka upptaget av ampullerna ytterligare.


Storfavoriter hos alla som testat!