SKIN

BOKA TID

Ansiktsbehandlingarna på Studio Soft är speciellt utvalda och skräddarsydda för din hud. Eftersom din hud ständigt förändras, tror vi på att skräddarsy behandlingar utifrån dina behov vid tidpunkten för din ansiktsbehandling. Därför är inga två ansiktsbehandlingar identiska eftersom din hud behöver olika behandlingar en viss dag. Vi värdesätter tidlösa tekniker och kombinerar dem med modern teknik för att balansera, korrigera och förhindra tillfälliga och långvariga hudproblem.

BOKA TID

ENVIRON JOURNEY KONSULTATION 40 min 400 kr
Välkommen till en konsultation där du står i fokus.
Som Environ Salong är min ambition att hjälpa alla mina kunder att nå den bästa hud som är möjligt. Med Environs 30 åriga erfarenhet och vetenskapligt beprövade hudvård så handlar Environ Journey om att tillsammans med dig skapa en plan och resa för att göra din hud till det bästa den kan vara. Konsultationen har till syfte att lära känna din hud, ta del av dina förväntningar, budget och tidsplan och samtidigt ge dig så mycket kunskap som krävs för att du skall känna dig trygg med att börja med din nya Environ rutin.
Vid köp av produkter är konsultationen kostnadsfri.


BOKA TID

Environ behandlingar kan bokas av dig som gjort en konsultation, eller för dig som är erfaren Environ användare.

ENVIRON ESSENTIAL TREATMENTS 60 min 1650 kr / 90 min 2100 kr
Essential treatments inriktar sig på ditt hudtillstånd och anpassas utifrån din plan och/eller vart på din Environ Journey du befinner dig. I denna behandling jobbar vi med Environs unika Electro-Sonic DF maskin, Iontophoresis kombineras med Low frequency Sonophoresis för att ge huden mer av vad den behöver där den behöver det som mest. Behandlingarna vi väljer mellan:
ESSENTIAL YOUTH RESET – Förbättrar utseendet på en åldrad hud.
ESSENTIAL MOISTURE BOOST – Djup återfuktning för en torr eller fuktfattig hud.
ESSENTIAL COMFORT CALM – Lugnande, balanserande för en känslig hud.
ESSENTIAL RADIANCE REVEAL – Uppljusande och lystergivande för en solskadad, pigmenterad hud.

ENVIRON COOL PEEL TREATMENTS 60 min 1600 kr / 90 min 2000 kr.
Cool Peel omfattar Environs revolutionerande teknologi av kemisk peeling med inriktning på ditt specifika hudtillstånd. Dr Des Fernandes har utvecklat ett unikt icke-invasivt intelligent hudförnyelsesystem, som på ett säkert och effektivt sätt hjälper till att förfina, återuppliva och ljusa upp huden. Behandlingen bokas av vana Environ användare eller av våra kunder som genomgått en konsultation och har detta i sin plan.

YOUTH RENEW COOL PEEL – Denna cool peeling-behandling hjälper till att minska förekomsten av fina linjer, solskador och ojämn hudton. Upptäck kraften i cool peel som gör att huden ser fräsch, livfull ut och får en ny glöd och lyster.

MOISTURE BOOST COOL PEEL –Designad för att skonsamt polera hudens yta och fokusera på att vitalisera torr, trött hud och ge en frisk lyster. Denna skonsamma men effektiva peeling är lämplig att göra året runt och är utan synlig fjällning.

DEEP CLEANSING COOL PEEL –Environs tolkning av den klassiska djuprengörande ansiktsbehandlingen. Denna unika metod för djuprengöring av huden är skonsam när det gäller att exfoliera hudens yta, men ändå effektiv för att rena och hjälpa till att kontrollera utseendet på utbrottsbenägen hud. Denna unika, skonsamma peeling hjälper till att uppnå synliga förbättringar, vilket gör att huden ser strålande frisk och fräsch ut.

BRIGHT RECOVERY COOL PEEL – Denna milda mjölksyra peeling hjälper till att minska förekomsten av fina linjer och ojämn hudton och motverkar förtidigt åldrande som ett resultat av överdriven solexponering.

BLEMISH CONTROL COOL PEEL – Denna kraftfulla cool peel hjälper en utbrottsbenägen hud genom att rensa porerna och lösa upp orenheter. Vår hjältebehandling för problematiska hudtillstånd.

ENVIRON FOCUS-ON TREATMENT 30 min 1100 kr
Focus-On treatments är för en van Environ användare som vill ge fokus till något specifikt område i ansiktet.

BOKA TID

Dermapen är en avancerad microneedlingsbehandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt.


Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hud problem. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan. Den börjar producera nytt kollagen och det bildas även nya kapillärern i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t e x fraktionerad laser, men Dermapen har mycket färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapen behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.


Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapen behandlingen. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren rådger alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar.


BOKA TID

Dermapen är en avancerad microneedlingsbehandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt.

DERMAPEN hela ansiktet 2300 kr

DERMAPEN hela ansiktet & hals 2500 kr

DERMAPEN hela ansiktet, hals & dekolletage 3200 kr

DERMAPEN hela ansiktet inkl über pro peel 2900 kr

DERMAPEN hela ansiktet & hals inkl über pro peel 3100 kr

DERMAPEN hela ansiktet, hals & dekolletage inkl über pro peel 3600 kr

Alla Dermapenbehandlingar avslutas med 10 min ledljusterapi. 

BOKA TID

DERMAPEN4

Ge huden en boost med denna fantastiska behandling där vi kombinerar microneedling med Dermapen och kemisk peeling.

ÜBER PRO PEEL är en kemisk peel framtagen av skaparna bakom Dermapen som effektiviserar resultaten av Dermapenbehandlingen. Högkvalitativa och väl beprövade ingredienser som mandelsyra, mjölksyra, resorcinol, hyaluronsyra, pyrodruvsyra, kojicsyra, retinaldehyd, ferulinsyra, arbutin, niacinamid och kopparpeptider förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, ger lyster och ljusar upp pigmenteringar.

DERMAPEN hela ansiktet inkl über pro peel 2900 kr

DERMAPEN hela ansiktet & hals inkl über pro peel 3100 kr

DERMAPEN hela ansiktet, hals & dekolletage inkl über pro peel 3600 kr

ÜBER PRO PEEL kan även göras som enskild behandling. 45 min 1200 kr 

Alla behandlingar avslutas med 10 min ledljusterapi. 

BOKA TID

Dermapen var den första microneedlingspennan på marknaden och är fortfarande marknadsledande världen över.

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Dermapen rekommenderas till:

  • Huduppstramning och föryngring
  • Fina linjer och rynkor
  • Stora porer
  • Oren hud och acne
  • Milier, keratosis pilares
  • Pigmenteringar
  • Ärr, inclusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador
  • Hudbristningar
  • Alopecia

Salongen är anmäld och godkänd av miljöförvaltningen för att få utföra behandlingar där blod kan förekomma. 

BOKA TID

LIFT & GLOW 60 min 1400 kr
En unik kombination av Diamond dermabration som är en skonsam hudslipning, radiofrekvens med rött ledljus som ökar cirkulationen och näringsupptaget, förfinar, lyfter och tonar huden, electroporation med blått ledljus slussar ned aktiva ingredienser i huden och stimulerar viktiga funktioner i hudens celler. De omedelbara synliga resultatet är slät, fast, ungdomlig hud med ett strålande glow. Varje session utlöser kollagen och elastinproduktion för omedelbart synliga resultat och kumulativa fördelar över tiden – vilket innebär att varje efterföljande behandling ökar resultatet av den som föregick den tidigare.

LIFT & GLOW DELUXE 90 min 1800 kr
En lyxigare längre version där det även ingår en manuell upplyftande ansiktsmassage för ännu mer ökad cirkulation och avkoppling.

HYDRA GLOW 60 min 1400 kr
Skinbooster utan nålar, en djupt återfuktande behandling. Med hjälp av radiofrekvens och electroporation slussas aktiva ampuller ner i huden. Ampullerna anpassas efter hudtyp och hudtillstånd och har alla en hög koncentration av hyaluronsyra.

HYDRA GLOW DELUXE 90 min 1800 kr
I Hydra Glow Deluxe ingår också Diamond dermabration och portömning. Diamond dermabration är en skonsam hudslipning som tar bort döda hudceller, den görs innan inslussningen för att öka upptaget av ampullerna ytterligare.

THE BASICS ANSIKTSBEHANDLING 60 min 1100 kr
En ansiktsbehandling som helt skräddarsys efter dina behov. Trippelrengöring, mild kemisk peeling, porrengöring med ultraljud, ansiktsmassage, mask, serum, dagkräm.

THE DELUXE ANSIKTSBEHANDLING 90 min 1500 kr
En ansiktsbehandling som helt skräddarsys efter dina behov. Trippelrengöring, mild kemisk peeling, porrengöring med ultraljud, ansiktsmassage, mask, ledljusterapi vid behov, serum, dagkräm.

HUDTERAPEUTENS VAL 60 min 1100 kr – 3600 kr
Det kan vara svårt att veta själv vilken typ av behandling man ska välja och vad som är mest lämpligt för just din hud och dina önskemål. Här diskuterar vi tillsammans vad du som kund behöver just nu och vad du vill uppnå, så behandlingen blir alltid anpassad för just dig. Vi väljer mellan klassiska ansiktsbehandlingar, avancerade ansiktsbehandlingar med radiofrekvens, electroporation och ledljusterapi, Environ behandlingar, microneedling med Dermapen4 eller kombinationsbehandling med Dermapen och kemisk peeling.

BOKA TID