Dermapen är en avancerad microneedlingsbehandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt.


Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hud problem. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan. Den börjar producera nytt kollagen och det bildas även nya kapillärern i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t e x fraktionerad laser, men Dermapen har mycket färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapen behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.

Dermapen var den första microneedlingspennan på marknaden och är fortfarande marknadsledande världen över.


Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Dermapen rekommenderas till:
 
  • Huduppstramning och föryngring
  • Fina linjer och rynkor
  • Stora porer
  • Oren hud och acne
  • Milier, keratosis pilares
  • Pigmenteringar
  • Ärr, inclusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskador
  • Hudbristningar
  • Alopecia
Salongen är anmäld och godkänd av miljöförvaltningen för att få utföra behandlingar där blod kan förekomma.
 

DERMAPEN HELA ANSIKTET 2200 kr

DERMAPEN HELA ANSIKTET & HALS 2400 kr

DERMAPEN HELA ANSIKTET, HALS & DEKOLLETAGE  3200 kr

Alla behandlingar avslutas med 10 min ledljusterapi. 


DERMAPEN & KEMISK PEELING


Det bästa av två världar i en behandling! Ge huden en boost med denna fantastiska behandling där vi kombinerar microneedling med Dermapen och kemisk peeling.

ÜBER PRO PEEL är en kemisk peel framtagen av skaparna bakom Dermapen som effektiviserar resultaten av Dermapenbehandlingen. Högkvalitativa och väl beprövade ingredienser som mandelsyra, mjölksyra, resorcinol, hyaluronsyra, pyrodruvsyra, kojicsyra, retinaldehyd, ferulinsyra, arbutin, niacinamid och kopparpeptider förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, ger lyster och ljusar upp pigmenteringar.

DERMAPEN HELA ANSIKTET INKL ÜBER PRO PEEL 2800 kr

DERMAPEN HELA ANSIKTET & HALS INKL ÜBER PRO PEEL 3100 kr

DERMAPEN HELA ANSIKTET, HALS & DEKOLLETAGE INKL ÜBER PRO PEEL 3600 kr

ÜBER PRO PEEL kan även göras som enskild behandling. 45 min 1200 kr 

Alla behandlingar avslutas med 10 min ledljusterapi. 


Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapen behandlingen. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren rådger alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar.


 
Behandlingsresultat av Dermapen:
  acne acne1 ani pig ros rynk
 

acne-2